Huoneistoremontit lattiasta kattoon

045 638 1906

Maalaustyöt ja muut huoneistoremonttipalvelut

Kun huoneistoremontti odottaa toteuttamista Turun seudulla on Maalaus ja entisöinti Saija Mäkinen valmiina palvelemaan. Palvelemme Turun seudulla sijaitsevia yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä.

Kun asuntosi, taloyhtiönne tai liiketilasi kaipaa pientä laittoa, pintaremonttia tai isompaakin korjausta, voit huoletta kääntyä puoleemme ja jättää työn meidän tehtäväksemme. Saat meiltä kokonaisvaltaisesti kaikenlaiset huoneistoremontit – niin pienet kuin isotkin – aina suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn;

Paneloinnit, listoitukset, lattia-asennukset, tapetoinnit, maalaustyöt, kylpyhuoneremontit ja saneeraukset ynnä muut remonttityöt.

Autamme sinua sopivien materiaalien valinnassa. Kun remontin lopputulos suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, tulee siitä varmasti mieluisa.

Kun huoneistoremontti kiinnostaa, ota yhteyttä meihin ja pyydä rohkeasti tarjousta!

Tapetointi- ja maalaustyöt

Tapetointi- ja maalaustyöt hoituvat kauttamme ripeästi ja vaivattomasti. Maalaamme julkisivut korkealuokkaisilla ulkomaaleilla ja suoritamme pienet julkisivujen kunnostukset. Valitsemme ulkomaalit aina siten, että ne kestävät sään vaihteluita ja kovaa kulutusta mahdollisimman pitkään. Teemme myös näyttävät efekti- ja erikoismaalaukset sekä tapetoinnit. Tarvittaessa käsittelemme myös ovet, ikkunat ja kaiteet. Kun vanhat ovet, karmit ja ikkunat pidetään kunnossa, ei niiden uusimiseen tule tarvetta.

Laatoitustyöt ja lattioiden asennus

Asennamme kaikentyyppiset parketit, laminaatit, laatoitukset, mosaiikit ja tasot.

Kylpyhuoneremontit

Haluaisitko toimivan ja modernin kylpyhuoneen? Teemme sertifioidut sauna- ja kylpyhuoneremontit. Asentajallamme on VTT:n vesieristys sertifikaatti. Tarjoamme ammattitaitoista apua myös laattojen ja kalusteiden valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää maalaustöistä tai muista huoneistoremonttipalveluista!

Galleria